Sütpınar İlkokulu
Sütpınar Köyü/Narman/Erzurum
.

VİZYON

Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir…

MİSYON

Çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, Kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, Problem çözme becerisine sahip İlgi ve yetenekleri doğrultusunda alt yapıları oluşmuş, Bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir.

Servis Bilgisi

Öğretmenlerimiz okula ilçeden gidiş geliş yapmak için ticari taksi kullanmaktadır veya kendi araçları ile gidip gelmektedir.

Narman ilçesine 14 km, Erzurum iline 104 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

120 hanelik bir köy olup; 700den fazla insan yaşamaktadır. 1900 m rakımı vardır. Köyde tarım ve hayvancılık yapılmaktadır.